Vil Du Laste Ned Musikk? Disse Tipsene Kan Hjelpe!

Uansett hva du ønsker å lære om, bør du alltid spørre en ekspert. Internett er der du vil henvende deg for å få råd om nedlasting av musikk. Følgende informasjon hjelper deg med å forstå mer om prosessen.

En billig måte å laste ned musikk er å følge feeds fra populære nedlastingssider for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlastinger av musikk tilgjengelig hver dag. Bare søk etter «gratis musikk» – og en liste over gratis sanger og album vil bli oppført for deg å laste ned.

Amazon og iTunes er populære markeder for å finne nedlastet musikk. Du kan opprette en gratis konto og bla gjennom sanger fra millioner av artister. I mange tilfeller kan du til og med lytte til et lite utvalg av en sang før du kjøper den. Dette er en fin måte å få tilgang til mye musikk på ett sted.

Du bør sørge for at du benytter deg av «Preview» -alternativet på hvert spor i et album før du laster det ned. Dette er en god ide for sanger som er nye for deg. På den måten kan du bare laste ned spor du liker. Dette kan spare deg for penger, siden du ikke trenger å kjøpe et helt album for bare noen få sanger du liker.

Hvis du leter etter ny musikk å laste ned, bør du vurdere å besøke nettsteder som tilbyr musikk fra kommende artister. Disse musikksidene tilbyr sangspor pluss anmeldelser fra lyttere som har lyttet til dem gjennom streaming. Dette er en god måte å legge til god musikk i samlingen din som ikke er i mainstream ennå.

Hvis du laster ned musikk fra et nettsted der sangene er gratis, risikerer du å få virus på datamaskinen. Før du laster ned, sjekk størrelsen på filen. Selv om disse filene kan være små, spenner de fleste fra 2 MB-5 MB. Hvis filen er mindre enn 250 KB, må du fjerne den siden den sannsynligvis er en tekstfil. De fleste virus overføres gjennom skadelig kodede tekstfiler.

Hvis du laster ned musikk fra en peer-to-peer-tjeneste, må du ta deg tid til å rydde opp metadataene til filene du får. Metadataene er hvem, hva og hvor av filen. Ting som artistnavnet, albumnavnet, sporetittelen og sjangeren. Litt opprydding kan gå langt for at den digitale spilleren din skal kunne levere den beste opplevelsen for deg.

Er du interessert i å laste ned en bestemt sang, men er ukjent med siden du fant den på? Søk etter anmeldelser om nettstedet før du laster ned filen. Du vil lære om nettstedet er et problem fordi filene deres har virus. Hvis noen av disse tingene er nevnt i noen skriftlige anmeldelser, må du unngå nedlasting fra nettstedet.

Som du sikkert har opplevd, kan nedlasting av musikk først være en forvirrende og skremmende opplevelse. Nå er det på tide å bruke kunnskapen du har oppnådd når du laster ned musikk i fremtiden. På den måten er du sikker på at du får den opplevelsen du virkelig vil ha.